Dr. Pénzes György

Andiamo Semilly

Andiamo Semilly

2010. 169 cm, pej, SF (francia sportló)

Spermaminőség:

Diamant de Semilly Le Tot de Semilly Grand Veneur
Venue du Tot
Venise des Cresles Elf III
Miss des Cresles
Tati du Palis Muguet du Manoir Artichaut
Camera
Longitude Ukase
Cape du Fresne
Andiamo Semilly

Andiamo Semilly eddigi sportteljesítménye alapján egy igazán ígéretes fiatal francia mén.

2014-ben francia championná választották, 4 és 5 évesen egyaránt a ménverseny győztese volt. 2015-ben az 5 évesek közötti versenyt kirívóan magas, 96/100 ponttal nyerte. Andiamo egy rendkívül jó képet mutató, modern mén, tulajdonságaiban ötvözi az apjától örökölt  kirobbanó erőt és jó hátat, az anyai nagyapjától kapott kitűnő stílussal és temperamentummal. Apja, Diamant de Semilly azon kevés ugróörökítők egyike, akik már életük során legendává váltak. Diamant de Semilly 2015-ben és 2016-ban is a WBFSH ugróörökítő ranglista élén állt. A német tenyészérték becslési ranglistán is folyamatosan az első helyek valamelyikén található. A Grand Prix International nemzetközi lovasmagazintól 2013-ban a “mének ménje” címet kapta. Többek között megnyerte a franciaországi bajnokságot, 2002-ben a világbajnokság első helyezettje csapatban és 9. helyezettje egyéniben.

Anyai vonalán számos olyan nemzetközi győztes sportlóval és fedezőménnel találkozunk, mint például teljes testvére Hussah TM, Miami Semilly, Top Gun Semilly és Jaffna de Semilly.

Ilyen fantasztikus származással, megnyerő küllemmel, meggyőző sportszerepléssel és ekkora ugrótehetséggel, ez a feltörekvésben lévő, fiatal, tisztavérű Selle Francias mén ékessége a jelenkor tenyésztésének.
Pályafutását a tenyésztésben 2015-ben kezdte, így első utódai 2016-ban születtek meg. A fiatal mén fajtájában „Nagyon Ígéretes” minősítést kapott. A hozzá fűzött hatalmas reményeket mi sem tükrözi jobban, mint hogy már első fedeztetési szezonjában több, mint 100 kancát kapott.

Andiamo videók:

https://www.youtube.com/watch?v=GPBpgYA52Fc

Utódok:
Andiamo Semilly utóda
Kategóriák